چگونه رویداد خود را معرفی کنید: ۵۰ نکته دربارهی بازاریابی رویداد
زمان رویداد مشخص و محل برگزاری رزرو شده است؛ تنها چیزی که باقی میماند معرفی رویداد شما به مردم است. مرحلهای که ممکن است بیشترین نگرانی را برای شما ایجاد کرده باشد. ما در ادامه ۵۰ نکتهی مهم بازاریابی رویداد مطرح میکنیم که بدون نیاز به هزینهی زیاد میتوانید آنها را انجام دهید.
اگر زمان رویداد مشخص و محل برگزاری رزرو شده است؛ تنها چیزی که باقی میماند معرفی رویداد شما به مردم است. مرحلهای که ممکن است بیشترین نگرانی را برای شما ایجاد کرده باشد. در ادامه ۵۰ نکتهی مهم برای بازاریابی رویداد مطرح میشوند که بدون نیاز به هزینهی زیاد میتوانید آنها را اجرا کنید.
نکات مهم بازاریابی رویداد قبل از برگزاری آن
بازاریابی قبل از برگزاری رویداد از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. شما باید قادر باشید قبل از برگزاری رویدادتان اطلاعرسانی کافی انجام دهید و همهی علاقهمندان به رویدادتان را بیابید و آگاه کنید.
صفحه یا وبسایت رویداد شما: پایهی تمام تلاشهای شما برای ترویح رویداد، صفحه یا وبسایت اختصاصی آن است. شما میتوانید فقط وبسایت مخصوص رویداد خود داشته باشید یا در کنار آن از سایت Evand هم برای معرفی رویداد خود استفاده کنید. در هر صورت میتوانید رویداد خود را به وسیله موارد زیر در حد معقول معرفی کنید:
۱) توضیحات سریع و صریح: به طور واضح به موضوع رویداد، زمان، مکان و سخنرانان رویداد خود اشاره کنید. در توضیحات خود به مزایا و ارزشی که شرکتکنندگان از این موارد کسب میکنند اشاره کنید. توضیحات شما با تائید و نقلقولهای افراد دیگر قابل اعتمادتر خواهد بود.
۲) محتوای مناسب در وبلاگ: سعی کنید قبل از برگزاری و در طول آن محتوای ملموسی شامل عکس، ویدیو یا هر چیز سادهی دیگری منتشر کنید. محتوا باعث خواهد شد رویداد شما در اولویت ذهن شرکتکنندگان باشد و اخبار و ویژگیهای متمایزکننده آن در یادها بماند.
۳) عکس سخنرانان و لینک شخصی آنها: سخنرانان بزرگ برای جامعه شرکتکنندگان شما مانند آهنربا عمل میکنند. صفحه رویداد شما باید نام، عکس و اعتبار آنها را نشان دهد.
۴) عکسهای رویداد: حتی وقتی لینک مطالب وبسایت را در شبکههای مجازی منتشر میکنید، عکسها اولین چیزی هستند که دیده میشود. عکسی که انتخاب میکنید میتواند عکسی از لوگو و یا اتاقی پر از مردم با چهرههای خندان باشد.
۵) ویدوئوهای مربوط به رویداد: ویدئوهای سادهای از مصاحبه با سخنرانان منتشر کنید. این ویدئوها میتوانند سریع و حتی با استفاده از چت تصویری گوگل یا اسکایپ ضبط شده باشند. این موضوع، ساده اما بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
۶) طراحی مناسب دکمه ثبتنام: دکمه “همین الان ثبتنام کنید” را برجستهتر نشان دهید، آن را طوری طراحی کنید که به وضوح قابلمشاهده باشد.
ایمیلهای پیش از رویداد
اگر شما لیستی از مخاطبان خود دارید، بازاریابی به وسیله ایمیل میتواند بهترین راهحل باشد. در غیر اینصورت میتوانید از دوستان، همراهان یا سخنرانان بخواهید تا در ایمیلهای خود رویداد شما را هم معرفی کنند. بعد از اینکه لیست ایمیل مناسب را یافتید، نکات زیر را در ایمیلهای خود رعایت کنید.
۷) عنوان موضوع: عنوانهایی که اضطرابانگیز و یا الهامبخش هستند، درصد باز شدن بیشتری در ایمیلهای ارسالی دارند. مطالعات نشان میدهند عنوانهایی که محتوای عاطفی کمتری دارند کمتر مورد علاقه قرار گرفته و درصد باز شدنشان هم کمتر است. از عناوینی مانند “۱۰ چیزی که اگر در این رویداد نباشید از دست خواهید داد” استفاده کنید.
۸) ایمیلها را آخر هفته ارسال کنید: بررسیها نشان داده ایمیلهایی که آخر هفته ارسال میشوند درصد باز شدن بیشتری دارند. بعضی شرکتها نیز ایمیلهای خود را آخر هفتهها ارسال میکنند. شرکتکنندگان در آخر هفته استرس کمتری دارند و ممکن است تمایل و زمان بیشتری برای مطالعه در مورد رویداد شما داشته باشند یا حتی از دوستان خود نیز برای شرکت دعوت کنند.
۹) ویدئوهای کوتاه: عکسها و ویدئوهای کوتاه از مصاحبه با سخنرانان را بههمراه ایمیل ارسال کنید. این موضوع باعث بهبود درصد کلیک بر روی آن میشود.
۱۰) اثبات اجتماعی: اگر بازخوردهای مثبتی از رویدادهای قبلی و یا تائید اعتبار سخنرانان دریافت کردهاید، حتما آنها را به عنوان نقلقولهایی در ایمیلهایتان بیان کنید.
۱۱) ارسالهای مجدد: برای ارسال چند باره در مورد رویداد خود برنامهریزی کنید. برای رویدادهای بزرگ در مرحله اول، یک ماه پیش از رویداد ایمیلی حاوی اعلام برنامه سخنرانان و تخفیفهای ویژه افرادی که زودتر برای شرکت در رویداد ثبتنام میکنند ارسال کنید. در مرحله بعد ایمیلی دقیقا قبل از پایان تخفیف با معرفی دوباره رویداد ارسال کنید. در مرحله آخر هم چند روز قبل از رویداد ایمیلی حاوی زمان، مکان و ثبتنام نهایی برای شرکتکنندگان جدید بفرستید.
رویدادها موقعیتهایی اجتماعی هستند. بنابراین شبکههای اجتماعی بهترین موقعیت را برای بازاریابی رویداد شما فراهم میکنند. در اینجا به چگونگی ترویج رویداد خود به وسیلهی رسانههای اجتماعی و پستهای وبلاگی اشاره میکنیم.
۱۲) هشتگها: برای رویداد خود هشتگ ایدهآل، کوتاه و منحصربهفردی انتخاب کنید؛ و از آن در تمام توئیتها و پستهای وبلاگتان استفاده کنید.
۱۳) در پروفایل شبکههای مجازی خود به صفحهی رویداد لینک دهید: اغلب در بخش بیوگرافیها در توییتر، فیسبوک، یا لینکدین به وبسایت خود لینک میدهید. اما بهتر است لینک وبسایت کلی را تغییر داده و به صفحهی رویداد جدید خود لینک دهید.
۱۴) افراد مرتبط را در توییتر پیدا کنید: از جستجوی پیشرفته توییتر برای پیدا کردن افرادی که به موضوع رویداد شما علاقمند هستند یا در نزدیکی آن منطقه زندگی میکنند استفاده کنید. آنها را در توئیتهای مرتبط به رویدادتان تگ کنید.
۱۵) توییت کنید: فرستان پیامهای بیش از اندازه در توییتر باعث از دست دادن فالوئرهای شما میشود. بنابراین از پیامهایی مناسب با تعداد کم استفاده کنید. بسیاری از این پیامها را میتوان از قبل برنامهریزی کرد و بعد برای ارسال آنها از برنامههایی مانند بافر یا هوتسویت استفاده کرد. نمونههایی از پیامهای مناسب را در ادامه میبینید:
- ثبت نام شروع شد
- ثبت نام اولیه بهزودی به پایان خواهد رسید
- شمارش معکوس: تنها چند روز تا زمان رویداد باقی مانده است
- زمان و مکان رویداد را یادآوری کنید
- از حامیان مالی خود تشکر کنید (اسپانسرها را منشن کنید)
- فقط سخنرانی جین را خواهم دید. وای! (سخنران را منشن کنید)
- شما را در رویداد خواهم دید (شرکتکنندهی مذکور را منشن کنید)
- برای به اشتراکگذاری و ریتوییت پستهایتان تشکر کنید (نام کسانی را که پستهای شما را اشتراکگذاری کردهاند، ذکر کنید)
- بازنشر توییت بعضی سخنرانها درباره رویداد شما
- قبل از رویداد پستهایی از نقلقولهای سخنرانان بنویسید و سپس آنها را توئیت کنید (سخنران را منشن کنید)
۱۶) دیگران را فالو کنید: بعد از فرستادن این پیامها در توییتر چند نفر از افرادی را که شاید به موضوع شما علاقهمند باشند را فالو کنید. وقتی شما افرادی را فالو میکنید، ممکن است باعث جلب توجه آنها به رویداد خود شوید. بهتر است زمانی شروع به فالو کردن افراد بکنید که از قبل توییتهای مناسبی پست کردهاید.
۱۷) رویداد خود را در فیسبوک، لینکدین و گوگلپلاس به اشتراک بگذارید: تلاش کنید تصویری که از رویداد ارائه میکنید کاملا مشخص و واضح باشد. اسامی سخنرانان را اعلام کرده و آنها را به اشتراکگذاری رویدادتان با شبکهی ارتباطی خود تشویق کنید. متن و ویدئوهای جذاب میتوانند معجزه کنند!
۱۸) صفحهی تشکر برای ثبتنام: پس از فرآیند ثبتنام، شرکتکنندگان را به صفحهای انتقال دهید و در آن صفحه از آنها تشکر کنید و سپس از آنها بخواهید تا رویداد شما را در رسانههای اجتماعی به اشتراک بگذارند. به عنوان مثال از آنها بخواهید که با یک کلیک توییت کنند که در رویداد شما شرکت خواهند کرد.
۱۹) ایمیلهای خودکار به ثبتنامکنندگان: به طور خودکار برای در رویداد شما ثبتنام میکنند ایمیلی ارسال کنید و بخواهید تا صفحههای شما در شبکههای اجتماعی را دنبال کنند. ارائهی هشتگها را فراموش نکنید.
۲۰) استفاده از ایمیلهای خودکار: اگر وبسایت شما قادر باشد به کسانی که فرم تماس پر میکنند ایمیل ارسال کند، لینک رویداد خود را به آن ایمیل اضافه کنید.
۲۱) در همهی رسانههای اجتماعی فعال باشید: اگر دیدید فردی در یک شبکهی اجتماعی با شما ارتباط برقرار میکند و در دیگری نه، جهت مکالمات خود را تغییر دهید. به عنوان مثال اگر کسی پست شما را در فیسبوک به اشتراک میگذارد، از او در توییتر تشکر کنید. اگر کسی به رویداد شما در گوگلپلاس اشاره میکند، در لینکدین به او سلام کنید.
همانطور که دیدید، فعالیتهای زیادی در مورد شبکههای اجتماعی معرفی کردیم که میتوانید به هر بهانهای برای ارتباط، اعلام، پست، تویت کردن و لینک دادن از آنها استفاده کنید.
پستهای وبلاگی قبل از رویداد
برای جذب مخاطبان بیشتر و همچنین بهبود تجربهی شرکتکنندگان، بهتر است قبل از رویداد مطالبی را در وبلاگتان به اشتراک بگذارید.
۲۲) مصاحبهی متنی با سخنرانان: یک هفته قبل از رویداد -مانند مورد ۹ اما این بار بهصورت متنی- میتوانید مصاحبهای با سخنرانان خود داشته باشید. ایمیل، بهترین و سریعترین راه برای انجام این کار است. فقط لیستی از سوالات خود را برای آنها ارسال کنید و هر زمان که جوابها از طرف سخنرانان ارسال شد، آنها را در وبلاگ خود منتشر کنید.
۲۳) از سخنرانان خود بخواهید تا پست مهمان بنویسند: سخنرانان متوجه این موضوع هستند که این کار برای آنها زمانبر خواهد بود اما به دلیل بهبود سئو و مزایای اجتماعی که برای وبلاگنویسان مهمان وجود دارد، مطالبی را برای شما خواهند نوشت. آنها را تشویق کنید تا مطالب را در شبکههای اجتماعی خود به اشتراک بگذارند.
همکاری با پارتنرها و دیگران
۲۴) عکاسان و فیلمبرداران: اگر بودجهی کافی برای استخدام افراد حرفهای ندارید، میتوانید با ارائهی پیشنهاداتی و در ازای خدماتی معقول از عکاسان حرفهای بخواهید تا با شما همکاری کنند. قبل از مذاکره، از زمانهایی که آنها باید برای رویداد شما صرف کنند و میزان کاری که باید انجام دهند آگاه باشید.
۲۵) استانداردسازی ارائهها: پاورپوینت استانداردی آماده کنید و آن را با سخنرانان خود به اشتراک بگذارید. ممکن است این پاورپوینت تنها شامل دو صفحهی عنوان و موضوع داخلی آن باشد. اما فونت، رنگ و تم یکسان باعث یکپارچهسازی ارائههای مختلف و بهتر به نظر رسیدن آنها در رویداد میشود.
۲۶) بازاریابان وابسته: کدهای منحصربهفردی برای تکتک شرکا و سخنرانان ایجاد کنید. آنها میتوانند از این کدها برای ارائهی تخفیف به افراد علاقمند در شبکههای اجتماعی خود استفاده کنند. با توجه به آنکه این کدها منحصربهفرد هستند، شما میتوانید متوجه شوید کدام شریک شما برای رویداد موثرتر عمل کرده است و هر چه میزان شرکتکنندگان بیشتر باشد، مبلغ بیشتری را به آنها پرداخت کنید.
به عنوان مثال شما کد “BOB50″ را انتخاب میکنید و این کد را در اختیار سخنران اصلی خود میگذارید. سخنران اصلی شما شروع به توئیت کردن میکند و کد تخفیفاش را با کانکشنهای خود به اشتراک میگذارد و سپس تعداد افرادی که با کد مورد نظر ثبتنام کردهاند شمرده میشود و معلوم میشود که این سخنران تا چه اندازه در ترویج مستقیم رویداد موثر بوده است.
با استفاده از این کدها دیگران را تشویق میکنید که به افزایش فروش بلیتهای شما کمک کنند.
۲۷) ایمیل کردن توییتهای پیش از رویداد: تنها از اسپانسرها و سخنرانان برای بازاریابی رویداد خود استفاده نکنید. خود شما نیز میتوانید مردم را به شرکت در رویداد خود تشویق کنید. بدین منظور تعدادی از توییتهای جذابی که نوشتهاید را لیست کنید و به لیست ایمیل خود بفرستید و پیشنهاد دهید که از آن محتوا استفاده کنند.. بدین وسیله شما به آنها کمک خواهید کرد تا کمتر از لینکها و هشتگهای نامناسب و اشتباه استفاده کنند.
۲۸) شام قبل از رویداد: یک روز قبل از رویداد از اسپانسرها، سخنرانان، تاثیرگذاران و رسانهها برای شام دعوت کنید. این کار فرصتی برای شما فراهم میکند تا پیوند نزدیکتری با همکاران خود برقرار کنید. ارتباطات شخصی قوی به انسجام بهتر رویداد کمک خواهند کرد.
۲۹) ارسال به رسانهها و وبسایتهای محلی: بسیاری از سایتهای خبری، مخصوصا سایتهای محلی به شما اجازه میدهند تا رویداد خود را در وبسایت آنها تبلیغ کنید. سایتهای مناسب را پیدا کرده و رویداد جدید خود را در آنجا تبلیغ کنید.
۳۰) ترویج رویداد از طریق انجمنهای صنعتی: انجمنهای تجاری و صنفی ممکن است به شما اجازه دهند تا مطلبی را در مورد رویداد خود ارسال کنید. اگر رویداد شما مربوط به مخاطبان آن انجمنهاست، از آنها درخواست کرده و در صورت پذیرش، از فضایی که در اختیار شما قرار دارد برای ترویج رویدادتان استفاده کنید. اتاقهای بازرگانی اغلب خوشحال میشوند به ترویج رویدادهای مربوط به مخاطبان آنها کمک کنند؛ مخصوصا اگر سازماندهندگان از اعضای خودشان باشد.
۳۱) اجازه دهید مطبوعات از این موضوع مطلع باشند: روزنامهنگارانی هستند که تمام رویدادهای محلی را پوشش میدهند. با یک جستجوی ساده در وبسایتهای خبری میتوانید آنها را پیدا کنید. دوستانه از آنها بخواهید تا در مورد رویداد شما مطلبی بنویسند. این مطالب میتواند یک مصاحبه، گزارش یا خبر باشد. اگر موفق به جلب رضایت آنها شوید، بخشی از مشکل اطلاعرسانیتان را حل کردهاید.
بهینهسازی صفحهی رویداد برای موتورهای جستجو
ممکن است مردم به جستجوی رویداد شما یا موضوعات مرتبط با آن بپردازند. این دستورالعملها به بهینهسازی صفحهی رویداد شما برای موتورهای جستجو کمک خواهند کرد.
۳۲) آشنایی با نحوهی انتخاب کلمات کلیدی: اول از همه شما به یک کلمهی کلیدی مرتبط با رویداد خود نیاز دارید. کلمه کلیدی شما باید ترکیبی از موضوع رویداد، خود کلمهی “رویداد” و نام شهرتان باشد برای مثال “رویداد تدکس تهران” و یا “رویداد کافهکارآفرینی اراک”.
۳۳) تگهای عنوان و سرفصل: در عنوان و سرفصلهای خود از کلمات کلیدی استفاده کنید. بهتر است کلمهی کلیدی شما در ابتدای عنوان قرار بگیرد. به عنوان مثال اگر کلمهی کلیدی شما “کافهکارآفرینی” است، عنوانی مثل “کافهکارآفرینی تهران به زودی برگزار خواهد شد” از لحاظ سئو بسیار مناسب است.
۳۴) رفتارهای سئوپسندانه: برای اینکه مطالب شما از لحاظ سئو قوی باشند، از مواردی مثل لینکهای داخلی، لینکخارجی، بالتها، تگهای H2 و H3 و… استفاده کنید.
۳۵) لینکهای دریافتی: لینکهای دریافتی در رتبهبندی گوگل اهمیت بسیاری دارند. مطمئن شوید از لینک رویداد خود در صفحات و مطالب دیگر سایت استفاده کنید. این موضوع علاوه بر اینکه بازدیدکنندگان را به سمت رویداد شما هدایت میکند، به موتورهای جستجو نیز میفهماند که مطالب وبلاگ شما به موضع مرتبط هستند و دیگران نیز آنها را ارزشمند میدانند.
نکات مهم بازاریابی در طول برگزاری رویداد
“لایو توییتینگ” در حین برگزاری رویداد یک فرصت بینظیر برای ارتقای رویداد است. شرکتکنندگان و حتی بقیهی افراد از طریق هشتگ، رویداد شما را پیگیری میکنند. بنابراین سعی کنید محتوایی قوی با هشتگ خود همراه کنید.
۳۶) نکات مهم سخنرانیها را توییت کنید: با هیجان به سخنرانیها گوش دهید و دربارهی آنها توییت کنید. در همین توییت سخنران مورد نظر را منشن کنید و هشتگ رویدادتان را بزنید.
۳۷) اشتراکگذاری تصاویر: از مردم، سخنرانان و شرکتکنندگان و اتفاقاتی که در طول رویداد رخ میدهند عکس گرفته و آنها را در توییتر به اشتراک بگذارید. تلفنهای هوشمند این کار را برای شما آسان کردهاند. افرادی را که در عکس هستند منشن کرده و از هشتگ رویداد استفاده کنید.
۳۸) برگزاری مسابقات: اگر هدیهی کوچکی مانند کتاب یا هر چیز دیگر ارائه میکنید، از این فرصت برای جمعآوری آدرسهای ایمیل (البته با اجازهی افراد) استفاده کنید و سپس تصاویر مربوط به آن را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید.
نکات بازاریابی بعد از رویداد
پایان رویداد به معنی پایان بازاریابی رویداد نیست. بعد از رویداد باید کارهای بزرگی انجام دهید تا بتوانید رویداد بعدی خود را موفقتر و بهتر برگزار کنید.
پستهای وبلاگی برای جمعبندی، اغلب آسان و سرگرمکننده هستند. شروع به نوشتن کنید و آنها را به عنوان پستهای مهمان در اختیار وبسایتها یا انجمنهای محلی با محتوای مشابه قرار دهید.
۳۹) خلاصهای از سخنرانیها: این خلاصه میتواند شامل نقلقولهای سخنرانان و فیدبکهای مثبت شرکتکنندگان باشد.
۴۰) ارائهی سخنرانیها: میتوانید متن همهی سخنرانی را به همراه عکسها و اسلایدها منتشر کنید.
۴۱) گالری عکس رویداد: یک گالری عکس روی وبسایت قرار دهید و عکسهای خوبی که در حین رویداد گرفتهاید را منتشر کنید. خوبی این کار به جای اشتراکگذاری عکسها در سایتهای اشتراکگذاری عکس این است که اولا هر چقدر بخواهید میتوانید عکس آپلود کنید و اسپم نخواهید بود و علاوه بر این، میزان ترافیکی که به وبلاگ ارسال میکنید بیشتر خواهد شد.
۴۲) بهترین توییتها از رویداد را لیست کنید: اگر از یک هشتگ خاص استفاده کنید، پیدا کردن این توییتها کار بسیار آسانی خواهد بود. ابزار storify در آسانتر شدن پروسهی یافتن بهترین توییتها کمک خواهد کرد.
۴۳) سخنرانان، اسپانسرها و شرکتکنندگان را لیست کنید: با استفاده از Lisy.ly به راحتی میتوانید لیستها را بسازید و آنها را در وبسایت قرار دهید. این نوع لیستها به شرکتکنندگان کمک میکنند تا یکدیگر را پیدا کنند و یکی از راههای فوقالعاده برای بهبود شبکهسازی میان شرکتکنندگان است.
ارسال ایمیل بعد از رویداد
ایمیل تشکری برای شرکتکنندگان و دنبالکنندگان خود بفرستید و در این ایمیل خبرهای مهم مربوط به رویداد را ذکر کنید و همچنین لینکهای مهمی مثل لینک فرم نظرسنجی رویداد، پستهای وبلاگ و غیره را ارسال کنید.
۴۴) نظرسنجی: نظر سنجی بهترین راه برای دریافت بازخورد و جمعآوری اطلاعات توصیفی مختلف درباره رویداد شما برای استفاده در رویداد بعدیست.
۴۵) لینک پستهای وبلاگی: لینک بهترین مطالبی که در وبلاگتان منتشر کردهاید را در ایمیل ارسال کنید.
۴۶) از ثبتنامکنندگان دعوت کنید تا شما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنند: شاید برخی از ثبتنامکنندگان رویداد شما تا کنون شما را در شبکههای اجتماعی دنبال نکرده باشند. پس این فرصت را برای ترویج مطالب شبکههای اجتماعی خود از دست ندهید.
۴۷) ثبتنامکنندگان را برای عضویت در خبرنامه و کسب اطلاع از رویداد بعدی دعوت کنید: برخی از شرکتکنندگان شما هنوز عضو خبرنامهتان نشدهاند. لینک فرم ثبتنام را بههمراه ایمیل ارسال کنید. این موضوع به بازاریابی رویداد بعدی شما کمک خواهد کرد.
بازاریابی در شبکههای اجتماعی پس از رویداد
حال وقت آن است که داستانهای خود را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید، از آنها تشکر کنید و در ارتباط بمانید.
۴۸) ارسال پیامهای تشکر در توییتر: بعد از رویداد از سخنرانان، اسپانسرها و شرکتکنندگان خود تشکر کنید و آنها را منشن کنید تا حتما توییت شما را بخوانند.
۴۹) ارسال عکس در رسانههای اجتماعی: بهترین عکسهای رویداد را در فیسبوک یا گوگل پلاس نیز به اشتراک بگذارید. به هنگام ارسال، بقیهی افراد را نیز تگ کنید.
۵۰) اشتراکگذاری: یک روز بعد از رویداد، به پیامهای ارسال شده در توییتر و یا منشنها در پستهای دیگران دقت کنید. هشتگها انجام این کار را برای شما آسان میکنند. بعد از دیدن توییتهای جدید، بهترینها را به اشتراک بگذارید.
نظرات بازدیدکنندگان
فوق العاده
جامع و مفید . ممنون از وقتی که برای تهیه این مطلب گذاشتید.
ممنونایم از شما بابت وقتی که برای خوندن صرف کردید…
بسیار عالی بود . ممنونم از وقتی که برای تهیه این مقاله گذاشتید.
جامع و مفید
سپاس فراوان