۷ استارتاپ موفق سال ۲۰۱۵ که حرفه‌ای‌های رویداد نباید از دست بدهند

تاریخ: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
تکنولوژی در همایش

اگر مقاله‌های قبلی ما را خوانده باشید مطمئنا می‌دانید که تکنولوژی و تاثیری که بر رویدادها می‌گذارد غیرقابل تصور است. رویدادهایی که در کشور ما برگزار می‌شوند کمترین استفاده را از تکنولوژی‌ها می‌برند و این مورد یکی از مهم‌ترین ضعف‌ رویدادهای ما است. بنابراین ما تصمیم گرفتیم قدم کوچکی را با معرفی ۷ استارتاپ موفق سال ۲۰۱۵ آغاز کنیم.

VeeKast

ویکست یکی از بهترین استارتاپ‌های مرتبط با رویداد سال ۲۰۱۵ بود که در بسیاری از رویدادهای موفق از آن استفاده شد. این استارتاپ فناوری نمایش محتوای چندرسانه‌ای را فراهم می‌کند تا تعاملات، جمع‌آوری داده‌ها و فرصت‌های اسپانسرینگ را افزایش دهد. احتمالا تا به حال در مورد دیوار رسانه‌های اجتماعی (بستری که به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا پست‌های رسانه‌های اجتماعی خود را در یک صفحه نشان دهند) شنیده‌اید. ویکست یکی ازبهترین ارائه کننده‌های این فناوری برای رویدادهاست که به شما اجازه می‌دهد تا صفحه‌ی نمایشی برای انواع رسانه‌ها از جمله فیلم، عکس، فیدها، زمانبندی رویداد و نظرسنجی‌ها را فراهم کند.

Topi

فناوری‌های نسل بعدی از سنسورها و ابزارهای بسیاری استفاده خواهند کرد و با ادغام آن‌ها با رسانه‌های اجتماعی شگفت‌آور خواهند شد. تُپی یکی از استارتاپ‌های موفق سال ۲۰۱۵ بود که تلاش کرد تا ارتباطات در رویدادها و کنفرانس‌ها را تقویت کند. امروزه ارتباط با کسانی که می‌شناسیم فوق‌العاده آسان است، اما چگونه با افرادی که به کمک آن‌ها نیاز داریم اما نمی‌شناسیم ارتباط برقرار کنیم؟ ماموریت استارتاپ topi این است که شما را به افراد ناشناش در رویدادهای مختلف وصل کند. با استفاده از این برنامه مردم می‌توانند افراد مختلفی را کشف کنند، پروفایل آن‌‌ها را مشاهده کنند و براساس امتیازاتی که مردم به آن‌ها داده‌اند فرد موردنظر خود را بیابند.

Speaker Sponsor

این استارتاپ یک پورتال آنلاین است که سخنرانان حرفه‌ای را به حامیان مالی متصل می‌کند. برای مثال اگر شما به عنوان سخنران یک رویداد انتخاب شده‌اید اما بدون هیچ هزینه‌ای این کار را انجام می‌دهید، شما می‌توانید از لیست اسپانسرهای این استارتاپ استفاده کنید و با آن‌ها تعامل کنید. صاحبان این استارتاپ معتقدند این سرویس یک بازی برد-برد برای طرفین معامله برقرار می‌کند.

Sli.do

Sil.do یکی از سرویس‌های برقراری تعامل در کنفرانس‌ها است. این سرویس در اغلب رویدادهای سال ۲۰۱۵ استفاده شده بود. این سرویس برای هر رویداد کدی تعیین می‌کند و شرکت‌کنندگان با وارد کردن کد مخصوص به رویداد می‌توانند وارد فضای رویدادی که در آن حضور دارند شوند. آن‌ها می‌توانند در این بستر سوالات خود را تایپ کنند و یا به سوال‌های مورد علاقه‌ی خود امتیاز دهند. در نهایت به سوال‌هایی که بیشترین امتیاز را گرفته‌اند پاسخ داده می‌شود.

Eversnap

این استارتاپ یک راه جدید و جالب برای جمع‌آوری و به اشتراک‌گذاری عکس‌ها و فیلم‌های میهمانان رویداد است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کدی را از این سرویس برای رویداد خود دریافت کنید. سپس مردم این برنامه را دانلود کرده و با وارد کردن کد، می‌توانند فیلم‌ها و عکس‌های خود را به اشتراک بگذارند. به وسیله‌ی این برنامه شما می‌توانید همه چیز را در داخل یک آلبوم آنلاین ذخیره کنید. این برنامه بیشتر برای رویدادهایی که جنبه‌ی مهمانی دارد مناسب است.

تکنولوژی برای رویداد

Crowd Mics

جابه‌جایی میکروفون یکی از بزرگترین چالش‌های برگزاری رویداد است و شاید نفر تمام ساعت برگزاری رویداد را مجبور باشد که به جابه‎جا کردن آن بپردازد. استارتاپ Crowd mics یک برنامه‌ی فوق‌العاده است که گوشی‌های هوشمند شرکت‌کنندگان را به سیستم صوتی محل متصل می‌کند و اجازه می‌دهد به آسانی سوالات خود را بپرسند. این فناوری به برگزارکننده‌ها کمک می‌کند به جمع‌آوری داده‌ها در زمان واقعی بپردازند.

استارتاپ برای رویدا

CatchTalk

این سرویس یوتیوبی برای جلسات، رویدادها و کنفرانس‌ها است و تمرکز صرف بر روی این موضوع جذابیتش را چند برابر کرده است. سخنرانان رویدادها می‌توانند مطالب خود را به این سرویس ارسال کنند، برگزارکنندگان می‌توانند سخنرانی‌ها و یا مسائل مهمی که در رویداد قبلی ‌شان اتفاق افتاده را منتشر کنند. به عبارت بهتر این سرویس ابزار مهمی برای جمع‌آوری شرکت‌‌کنندگان بالقوه و یک ابزار تبلیغاتی مهم برای سخنرانان است.

استارتاپی برای سخنرانان

اگر به دقت به این استارتاپ‌ها توجه کنید می‌بینید که اکثر آن‌ها برای افزایش تعامل و شبکه‌سازی در رویدادها ساخته شده‌اند، این نشان می‌دهد که اهمیت به شرکت‌کنندگان و تجربه‌ی خوب آن‌ها از رویداد تا چه اندازه می‌تواند مهم باشد. هزاران استارتاپ دیگر با ایده‎‌های متفاوت‌تر و فوق‌العاده وجود دارد که در مطالب بعدی سعی می‌کنیم به آن‌ها نیز بپردازیم.

مطالب مرتبط

نظرات بازدیدکنندگان

  1. اسداله پناهی گفت:

    سلام
    سپاسگزارم از مطلب زیبایتان برایم خیلی راهگشا بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *